Εκδόσεις Black Edition της Opel με μεγάλο όφελος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκδόσεις Black Edition της Opel με μεγάλο όφελος

Για τα μοντέλα Astra, Mokka και Corsa, η γερμανική εταιρεία δημιούργησε τις ειδικές εκδόσεις «Black Edition», οι οποίες προσφέρουν αναβαθμισμένο εξοπλισμό, ιδιαίτερη αισθητική και σημαντικά οφέλη, χάρη σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μικρή προκαταβολή και μεγάλο χρόνο αποπληρωμής.

Πιο συγκεκριμένα, το Astra με το πακέτο εξοπλισμού Black Edition απευθύνεται σε οδηγούς που αγαπούν το ξεχωριστό στυλ, καθώς το μοντέλο εντυπωσιάζει με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτινών. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Το δημοφιλές SUV Opel Mokka X διατίθεται στην έκδοση Black Edition με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18 ιντσών, δέκα ακτινών, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση, υπογραμμίζοντας τη σπορ, μυώδη, εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μοντέλου φτιαγμένου για περιπέτεια. Βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση.

Το Opel Corsa αποκτά μία ξεχωριστή φινέτσα στην έκδοση Black Edition, η οποία προσφέρει επιπλέον της έκδοσης Innovation την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Στην τιμή των 14.050 ευρώ για το μοντέλο με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων, διαθέτει ακόμη, αλουμινένια σπορ πεντάλ, απόληξη εξαγωγής σε χρώμιο και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ.

Η απόκτησή τους γίνεται τώρα ακόμη πιο θελκτική με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και 4 χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider