Το Jeep Compass συναντά τους Rolling Stones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Jeep Compass συναντά τους Rolling Stones

Δύο ονόματα θρύλοι της αμερικανικής κουλτούρας, η Jeep και οι Rolling Stones, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμα φορά,

Η συνεργασία της εμβληματικής μάρκας εκτός δρόμου αυτοκινήτων και του αειθαλούς συγκροτήματος της ροκ μουσικής, ξεκίνησε το 2014 και μπαίνει αισίως στο 5 έτος της. Για το 2018, ο τίτλος της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rolling Stones, ‘No Filter’, δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα την αυθεντική πορεία της Jeep.

Σε λίγες ημέρες, οι δύο θρύλοι ξαναπαίρνουν τους δρόμους στο τιμόνι των Jeep, για την ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες.

Σε όλες της πόλεις που θα επισκεφθεί το συγκρότημα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την ανόθευτη μουσική των Rolling Stones και θα ζήσουν παράλληλα μία εμπειρία Jeep μέσα από ειδικές δράσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον αυθεντικό κόσμο των εμβληματικών SUV. Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και τα εντυπωσιακά μέρη των συναυλιών των Rolling Stones θα είναι το Jeep Compass. Το νέο premium SUV της Jeep διατίθεται στην ελληνική αγορά με ‘Bonus εξερεύνησης’ και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το Jeep Compass συναντά τους Rolling Stones

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider