Δυναμικά παρούσα η Ford στο Ντιτρόιτ (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δυναμικά παρούσα η Ford στο Ντιτρόιτ (pics & vid)

H Ford γιόρτασε δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου Β. Αμερικής, στο Ντιτρόιτ. Η μία ήταν η τρίτη γενιά της περιορισμένης παραγωγής Mustang Bullitt – προς τιμής της 50ής Επετείου της κλασικής κινηματογραφικής επιτυχίας του Steve McQueen- και η άλλη, το νέο Ford Edge ST, το πρώτο SUV της Ford από την ομάδα της Ford Performance.

Η νέα Ford Mustang Bullitt θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο 5.0L V8 κινητήρα που θα αποδίδει 475 ίππους και ροπή 569 Nm, απογειώνοντας τη νέα Bullit μέχρι την τελική ταχύτητα των 262 χλμ./ώρα.

Η πρώτη Mustang GT του 1968 που πρωταγωνίστησε με τον Steve McQueen στην βραβευμένη κινηματογραφική ταινία “Bullitt”, εμφανίστηκε επίσης στο περίπτερο της Ford στο NAIAS, δίνοντας τέλος στο μυστήριο της επί 40 χρόνια εξαφάνισής της.

Το νέο Edge ST που προσφέρεται μόνο για πελάτες Ford στις ΗΠΑ, είναι η πρώτη έκδοση του νέου Edge που αποκαλύπτεται από τη Ford και θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αργότερα μέσα στη χρονιά σε εκδόσεις Edge Vignale, ST-Line, Titanium και Trend, με ισχυρούς, νέους κινητήρες diesel, προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και ανανεωμένο στυλ.

Το νέο Edge ST που αναμένεται στις εκθέσεις των Αμερικανών εμπόρων φέτος το καλοκαίρι προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και φρενάρισμα, ένα νέο, οκτατάχυτο κιβώτιο γρήγορων αλλαγών, τον ισχυρότερο V6 κινητήρα στην κατηγορία του και τεχνολογίες πρωτιές για την κατηγορία όπως Evasive Steering Assist και Adaptive Cruise Control με Stop-and-Go & Lane Centring.

Στην έκθεση NAIAS, η εταιρία παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά το νέο Ford Ranger pickup που προορίζεται για την Αμερική, με βενζινοκινητήρα 2.3L EcoBoost, αυτόματο κιβώτιο 10-σχέσεων και τεχνολογίες όπως Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection.

Δυναμικά παρούσα η Ford στο Ντιτρόιτ (pics & vid)
Δυναμικά παρούσα η Ford στο Ντιτρόιτ (pics & vid)
Δυναμικά παρούσα η Ford στο Ντιτρόιτ (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider