Πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων στη νέα Mercedes A-Class

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων στη νέα Mercedes A-Class

Η Mercedes ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του εντελώς καινούργιου συστήματος πολυμέσων με την ονομασία Mercedes-Benz User Experience (MBUX) στη διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών (CES) στο Λας Βέγκας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 9-12 Ιανουαρίου 2018 και το πρώτο μοντέλο στο οποίο θα ενσωματωθεί το MBUX θα είναι η νέα A-Class που αναμένεται εντός του 2018. Διαθέτοντας πρωτοποριακή τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη και ένα διαισθητικό λειτουργικό σύστημα, το MBUX σηματοδοτεί μια νέα εποχή από την άποψη της ψυχαγωγίας και της συνδεσιμότητας της Mercedes. Το νέο σύστημα θα προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη θα του επιτρέπει να προλαμβάνει, στην κυριολεξία, τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του οδηγού.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, το MBUX θα μπορεί να επικοινωνεί με τον χρήστη του τόσο με φωνητικές εντολές, όσο και με χειρονομίες, ενώ θα έχει τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας επιβεβαίωσης των εντολών και μάλιστα σε καθομιλουμένη γλώσσα και όχι με αυστηρά καθορισμένες λέξεις ή φράσεις.

Η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι η επίσημη αποκάλυψη του νέου συστήματος πολυμέσων θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2018, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα στον εκθεσιακό χώρο των 613 τετραγωνικών μέτρων της μάρκας.

Επιπλέον, η Mercedes θα παρουσιάσει το Concept EQA, το EQ fortwo και τη Mercedes-AMG Project ONE.

Στο Λας Βέγκας θα είναι επίσης η τελική στάση του "Intelligent World Drive", με το οποίο η Mercedes-Benz έχει δοκιμάσει μια σειρά από αυτόνομα κινούμενα οχήματα και στις πέντε ηπείρους. Αυτό επέτρεψε στους τεχνικούς της να συλλέγουν πληροφορίες από όλο τον κόσμο σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, προκειμένου να προσαρμόσουν τις μελλοντικές αυτόματες και αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης ανά χώρα.

Ένα από τα οχήματα δοκιμών που συμμετείχαν στο "Intelligent World Drive", το οποίο βασίζεται στην S-Class, θα παρουσιαστεί επίσης στην έκθεσης CES.

Πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων στη νέα Mercedes A-Class
Πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων στη νέα Mercedes A-Class
Πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων στη νέα Mercedes A-Class

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider