Oι Έλληνες «διψούν» για αυτοκίνητο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Oι Έλληνες «διψούν» για αυτοκίνητο

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης έσπασε η έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2017», καθώς την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 82.000 φίλοι των τεσσάρων τροχών. Το συγκεκριμένο γεγονός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν σκεφτούμε ότι η διοργάνωση της έκθεσης συνέπεσε χρονικά με έντονα καιρικά φαινόμενα, εξαιτίας των οποίων θρηνήσαμε στην Αττική πάνω από είκοσι νεκρούς.

Βασική αιτία του αυξημένου ενδιαφέροντος ήταν η πληθώρα πανελλαδικών πρεμιέρων, οι οποίες ανήλθαν σε συνολικά δεκαπέντε. Μάλιστα πρόκειται για μοντέλα, τα οποία απευθύνονται στη μεγάλη μάζα του ελληνικού αγοραστικού κοινού, καθώς παρουσιάστηκαν –μεταξύ άλλων- πολλά μικρά και μικρομεσαία SUV. Σημαντικό ρόλο έπαιξε εξάλλου η αναβαθμισμένη εικόνα των περιπτέρων και η δυνατότητα πραγματοποίησης σύντομων οδηγικών δοκιμών για αρκετά μοντέλα, που λανσαρίστηκαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Ικανοποίηση υπάρχει και από την πλευρά των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων, καθώς η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν μεγάλη, ενώ κλείστηκαν και πολλές παραγγελίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η «Αυτοκίνηση FISIKON 2017» άνοιξε τις πύλες της στις 11 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, ενώ οι διοργανωτές της προανήγγειλαν ήδη την επόμενη για το φθινόπωρο του 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider