Αυτόνομα κινούμενο Nissan έρχεται στο Τόκιο (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτόνομα κινούμενο Nissan έρχεται στο Τόκιο (vid)

Με ένα πολύ μικρής διάρκειας και διόλου αποκαλυπτικό video, η Nissan ενημερώνει την παγκόσμια κοινότητα ότι στις 25 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Σύμφωνα με τα συμφραζόμενα της Nissan, αυτό θα ενσαρκώνει το μέλλον του Nissan Intelligent Mobility, με απλούστερα λόγια δηλαδή θα είναι αυτόνομα κινούμενο. Αν κρίνουμε από τις εικόνες του video, που δημιουργούν συνειρμούς διασύνδεσης και οικολογίας, τότε το πρωτότυπο που ανακοινώνει η Nissan θα είναι επίσης ηλεκτρικό και με προηγμένες τεχνολογίες IoT (Internet of Things).

Αναφορικά με το αμάξωμα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, καθώς το σκοτεινό του προφίλ αφήνει να διαφανεί κάτι ανάμεσα σε crossover και coupe, πολύ της μόδας αυτή την περίοδο. Αυτό ωστόσο δεν θα είναι το μόνο έκθεμα της Nissan. To Leaf NISMO θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα ηλεκτρικά και τα σπορ μοντέλα της εταιρείας, ενώ κυρίως για την ιαπωνική αγορά θα παρουσιάσει επίσης τα υψηλών επιδόσεων Serena NISMO και το αναβαθμισμένο Skyline.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider