Kορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν ελαστικά Goodyear

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν ελαστικά Goodyear

Ως αποτελέσματα 40 ετών έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των ελαστικών παντός καιρού, το νεώτερο και πολυβραβευμένο1 ελαστικό της κατηγορίας το Vector 4Seasons Gen-2 συνεχίζει να λαμβάνει εγκρίσεις/ επικυρώσεις από ηγετικές μάρκες αυτοκινήτων. Έχοντας εξασφαλίσει πάνω από 54 εγκρίσεις/ επικυρώσεις σε 27 πλατφόρμες 10 κατασκευαστών εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης όπως οι Audi, Citroen, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart και Volkswagen.

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η Goodyear κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ελαστικών παντός καιρού που σήμερα αντιπροσωπεύει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας ελαστικών. Οι οδηγοί αναζητούν όλο και περισσότερο αξιόπιστα ελαστικά που προσφέρουν εξαιρετική επίδοση και αξιοπιστία σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες εντός του έτους.

Η υψηλή ποιότητα και η επίδοση των Vector 4Seasons Gen-2 έχει αναγνωριστεί από ανεξάρτητες δοκιμές για ελαστικά παντός καιρού που διενεργούνται από καταξιωμένα ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου όπως το Auto-Bild, το Auto Express και το Auto, Motor und Sport. 1 Το ελαστικό έχει διακριθεί για το εξαιρετικό του κράτημα σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, την πολύ καλή ικανότητα χειρισμού σε χιόνι και την άριστη αντίσταση κύλισης.

«Είμαστε περήφανοι που διαπιστώνουμε ότι για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων το Vector 4Season Gen-2 είναι μία επιλογή υψηλής ποιότητας, αναφορικά με τα ελαστικά παντός καιρού, τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος OE Consumer EMEA. «Τα ελαστικά παντός καιρού γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και η προηγμένη τεχνολογία και κατασκευή των Vector 4Season Gen-2 της Goodyear προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε εκείνους τους οδηγούς που θέλουν το αυτοκίνητό τους να διαθέτει ελαστικά για όλες τις εποχές του χρόνου»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider