Έβγαλε 136 εκατ. ευρώ από 80 αυτοκίνητα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έβγαλε 136 εκατ. ευρώ από 80 αυτοκίνητα

Πρόσφατα η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε ότι όλα τα Regera που θα βγουν από το εργοστάσιο, έχουν βρει ήδη τον αγοραστή τους. Δεν είναι πρώτη φορά που ευκατάστατοι κύριοι και κυρίες καταθέτουν ένα υπέρογκο ποσό για ένα αυτοκίνητο, που θα τους παραδοθεί σε λίγα χρόνια. Για την ακρίβεια, 80 Regera θα κατασκευαστούν συνολικά από την Koenigsegg, τα οποία κοστίζουν 1,7 εκατομμύρια ευρώ το καθένα. Με τις βασικές μαθηματικές πράξεις, η τιμή που θα εισπραχτεί από τον Christian von Koenigsegg είναι 136 εκατομμύρια ευρώ. Όχι άσχημα, ωστόσο το πραγματικό κέρδος που έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία δεν είναι γνωστή στο κοινό.

To Koenigsegg Regera είναι το υβριδικό hypercar, που με τον συνδυασμό του 5λιτρου twin-turbo V8 κινητήρα και 3 ηλεκτροκινητήρες, η απόδοση εκτοξεύεται στα 1.500 άλογα. Με ένα κιβώτιο κυριολεκτικά ανύπαρκτο, το υπεραυτοκίνητο μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.

Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο, ένας από τους 80 ιδιοκτήτες να τοποθετήσουν το ξεχωριστό μοντέλο σε μια… βιτρίνα και όταν είναι η ώρα του να το μεταπουλήσουν σε μια... συμφέρουσα τιμή γι' αυτούς.

Έβγαλε 136 εκατ. ευρώ από 80 αυτοκίνητα
Έβγαλε 136 εκατ. ευρώ από 80 αυτοκίνητα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider