Ένα ειδικό Subaru WRX STI μόνο για 500 τυχερούς (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα ειδικό Subaru WRX STI μόνο για 500 τυχερούς (pics)

H Subaru USA λανσάρει την περιορισμένη έκδοση WRX STI Type RA (Record Attempt). Αυτό (θα) είναι το πιο αγριεμένο WRX που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί εξ΄ολοκλήρου, μιας και υπάρχουν κάποια κρυμμένα φύλλο ακόμα από τη Subaru. Η παραγωγή του θα είναι σε μόλις 500 αντίτυπα και θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής.

Το WRX STI Type RA έχει τον 2,5 λτ. boxer κινητήρα κάτω από το καπό του, ο οποίος αποδίδει πλέον 310 ίππους και αυτό οφείλεται σε αρκετές μηχανολογικές τροποποιήσεις. Συγκεκριμένα, έρχεται με μια παραμετροποιημένο λογισμικό της μονάδας ελέγχου, νέα πιστόνια, νέα εισαγωγή και εξάτμιση. Επίσης, το ιαπωνικό μοντέλο μπήκε σε πρόγραμμα αδυνατίσματος, επεμβαίνοντας στην οροφή και της πίσω αεροτομής που είναι από ανθρακόνημα. Το εκρηκτικό μοντέλο πατάει επάνω σε 19 ιντσών ελαφρού κράματος και αν ψάχνετε για ρεζέρβα, είναι σίγουρο ότι δεν θα βρείτε. Όσο για το στήσιμο και την πέδηση, η Subaru ρύθμισε σε ένα πιο σφιχτό setup τις αναρτήσεις του WRX STI, ενώ το χεράκι της έβαλε και η Brembo αντίστοιχα. Το εσωτερικό παραμένει πολεμικής σχεδίασης, ωστόσο δίνει μια πιο ντελικάτη εμφάνιση με την χρήση του Ultrasuede στο τιμόνι και στο υπόλοιπο σαλόνι.

Περισσότερες πληροφορίες για το ισχυρό μοντέλο αναμένονται να δοθούν στη δημοσιότητα στις αρχές του φθινοπώρου, κοντά στην επίσημη παρουσίαση.

Ένα ειδικό Subaru WRX STI μόνο για 500 τυχερούς (pics)
Ένα ειδικό Subaru WRX STI μόνο για 500 τυχερούς (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider