Ανανεωμένο Kia Soul με δελεαστική τιμή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανανεωμένο Kia Soul με δελεαστική τιμή

Η ανανεωμένη εκδοχή του ιδιαίτερου crossover της Kia είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 17.490 ευρώ. Η μηχανολογική γκάμα περιλαμβάνει του νέου Soul έχει τρεις κινητήρες για το νέο μοντέλο της Kia, δύο βενζίνης και ένα πετρελαίου, ενώ όλοι είναι στα 1.600 κ.εκ.

Αρχικά, η βασική επιλογή είναι ο ατμοσφαιρικός 1.6 των 132 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Τη διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα μπορεί να την ολοκληρώσει σε 11 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ/ώρα.

Ένα σκαλί πιο πάνω έρχεται ο 1.6 T-GDI βενζινοκινητήρας των 204 ίππων, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η τιμή απόκτησης της συγκεκριμένης έκδοσης φτάνει τα 25.000 ευρώ.

Τέλος, ο 1.6 diesel αποδίδει 136 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή με αυτόματο κιβώτιο (19.490 ή 21.490 ευρώ αντίστοιχα).

Όσο για τον μοναδικό εξοπλισμό που διατίθενται οι παραπάνω εκδόσεις είναι αρκετά πλούσιος και μεταξύ άλλων προσφέρει οθόνη 7 ιντσών στο ταμπλό, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, cruise control και ζάντες 18 ιντσών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider