Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)

Μετά το 500 (που έγινε πριν από δύο χρόνια), η FIAT προχώρησε στην αισθητική ανανέωση του 500L, που σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία το 40% των μερών του είναι νέα. Μάλιστα τα περισσότερα βρίσκονται κάτω από το στρογγυλεμένο αμάξωμα και γι’αυτό δεν είναι για τους περισσότερους εμφανές το facelift.

Εξωτερικά, υπάρχουν αισθητικές επεμβάσεις στον εμπρός προφυλακτήρα, όπου συναντάμε ανασχεδιασμένα φώτα, νέα γρίλια και ένα χρωμιωμένο κομμάτι στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος συνεχίζει η χρήση του χρωμίου, το οποίο έχει εφαρμοστεί εκεί που βρίσκονται τα φώτα, ενώ έχουν αλλάξει θέση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το ανανεωμένο 500L διαθέτει 37 εξωτερικές αποχρώσεις και 3 για την οροφή (μαύρο ματ, μαύρο γυαλιστερό και το χρώμα του αμαξώματος), δίνοντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης. Επίσης, υπάρχουν και επιπλέον 10 αποχρώσεις που περιλαμβάνουν και το νέο μπλε χρωματισμό. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα νέο τιμόνι, ανανεωμένο πίνακα οργάνων και τον νέο λεβιέ ταχυτήτων ο οποίος βρίσκεται ψηλότερα σε σχέση με τη γενιά που θα αντικαταστήσει. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η 7 ιντσών οθόνη αφής, η οποία υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων UConnect και όλες τις τελευταίες λύσεις συνδεσιμότητας με Apple CarPlay και Android Auto.

Εκτός από την απλή έκδοση (Urban), έρχεται και στην Cross, που προωθεί έναν πιο δραστήριο χαρακτήρα. Έτσι, το 500L είναι κατά 2,5 εκατοστά πιο ψηλό και φέρει έναν επιλογέα προγραμμάτων οδήγησης. Επίσης, πατάει επάνω σε 17 ιντσών ζάντες αλουμίνιου και διαφορετικούς προφυλακτήρες. Τέλος διατίθεται και στην έκδοση Wagon, με μεγαλύτερο μήκος αμαξώματος και επιπλέον χώρο στο εσωτερικό.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου 500L υπάρχει ο 1.4 T-Jet των 120 ίππων και ο ατμοσφαιρικός 1.4 FIRE των 95 ίππων. Η FIAT προσφέρει και τον 0.9 TwinAir των 105 ίππων και τον 1.4 Τ-Jet LPG των 120 ίππων. Από μεριά πετρελαίου υπάρχει ο 1.3 και 1.6 multijet των 95 και 120 ίππων αντίστοιχα.

Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)
Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)
Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)
Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)
Ανανέωση για το FIAT 500L (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.