General Motors: 1.100 προσλήψεις για την εξέλιξη των αυτόνομων οχημάτων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
General Motors: 1.100 προσλήψεις για την εξέλιξη των αυτόνομων οχημάτων

H General Motors προσλαμβάνει 1.100 ανθρώπους στα επόμενα 5 χρόνια για την ενδυνάμωση του τμήματος εξέλιξης “Cruise Automation” που αφορά τη δοκιμή αυτόνομων οχημάτων. Υπάρχει πλάνο επένδυσης ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με την έρευνα και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο San Fransisco, όπου και εδρεύει.

Η επέκταση του ανθρωπίνου δυναμικού στο συγκεκριμένο πρότζεκτ αποτελεί, σύμφωνα με την πρόεδρο της General Motors Mary Barra, ένα σημαντικό βήμα για τη δουλειά που πραγματικά γίνεται επάνω στην μελλοντική μετακίνηση των ανθρώπων. Η αυτόνομη οδήγηση θα αυξήσει την ασφάλεια στους δρόμους, ενώ παράλληλα θα είναι και πιο εφικτή για τους περισσότερους. Η Barra συνέχισε λέγοντας ότι εφαρμόζοντας το πλάνο που υπάρχει στα χαρτιά, βοηθάει την εταιρεία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων όσον αφορά τον κόσμο της αυτοκίνησης.

Το τμήμα “Cruise Automation” αγοράστηκε τον Μάρτιο του 2016 από τη GM και προς το παρόν δοκιμάζει πάνω από 50 αυτόνομα Chevrolet Bolt στους δρόμους του San Fransisco, Scottsdale και Detroit.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider