4 μικρομεσαία με φυσικό αέριο (CNG)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
4 μικρομεσαία με φυσικό αέριο (CNG)

Το φυσικό αέριο (CNG) αποτελεί ακόμα τον πιο οικονομικό τρόπο μετακίνησης, ωστόσο το μελανό σημείο είναι τα σημεία ανεφοδιασμού, που είναι ελάχιστα. Παρόλ’ αυτά, εταιρείες αυτοκινήτων λανσάρουν μοντέλα που φέρουν από το εργοστάσιο σύστημα φυσικού αερίου. Δηλαδή μπορούν να κινούνται τόσο με βενζίνη όσο και με φυσικό αέριο. Παρακάτω δείτε 4 μικρομεσαία αυτοκίνητα που προσφέρονται με αυτό το σύστημα:

Audi A3 Sportback g-tron

Το premium μικρομεσαίο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας προσφέρεται με τον γνώριμο 1.4 TFSI κινητήρα, ο οποίος “καίει” βενζίνη και φυσικό αέριο. Αποδίδει 110 ίππους και η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει το εργοστάσιο είναι 3,4 λτ/100 χλμ με το χειροκίνητο κιβώτιο. Η τιμή του ξεκινάει από τα 30.550 ευρώ.

Mercedes-Benz B-Class NGD

Η σειρά B-Class της Mercedes-Benz έχει εμπλουτιστεί με μια έκδοση, που καταναλώνει φυσικό αέριο. Η NGD κοστίζει 35.610 ευρώ και εφοδιάζεται με τον 2λιτρο turbo κινητήρα της γερμανικής εταιρείας. Αποδίδει 156 ίππους και 270 Nm ροπής, ενώ η μέση κατανάλωση είναι 4,4 λτ/100 χλμ.

Seat Leon TGI

Το ισπανικό μοντέλο έρχεται με τον γνώριμο 1.4 turbo βενζινοκινητήρα του ομίλου, ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και καταναλώνει 5,4 λτ/100 χλμ για μια μικτή διαδρομή. Η τιμή εκκίνησης είναι 19.200 ευρώ.

Volkswagen Golf (Variant) TGI

To μικρομεσαίο μοντέλο της Volkswagen διατίθεται και με φυσικό αέριο. Το 1.4 TSI μοτέρ εφοδιάζεται τόσο με το hatchback όσο και με το station wagon αμάξωμα. Το κόστος απόκτησης ξεκινάει από 24.500 και 24.800 ευρώ αντίστοιχα.

4 μικρομεσαία με φυσικό αέριο (CNG)
4 μικρομεσαία με φυσικό αέριο (CNG)
4 μικρομεσαία με φυσικό αέριο (CNG)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider