Απίστευτα έξοδα για τις ταινίες Fast & Furious

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απίστευτα έξοδα για τις ταινίες Fast & Furious

Μια ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται με τις παραγωγές των ταινιών Fast and Furious υπολόγισε το κόστος των ζημιών που έχουν προκληθεί μέχρι και για το έβδομο σίκουελ. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, μιας και η Insure The Gap ανακοίνωσε ότι οι ζημιές έφτασαν το ύψος των 523 εκατομμυρίων δολαρίων (490 εκατομμύρια ευρώ) με το μεγαλύτερο ποσοστό να έχουν φυσικά τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και τα κατεδαφισμένα κτίρια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, 169 “απλά” αυτοκίνητα τραυματίστηκαν, 142 καταστράφηκαν ολοσχερώς και 37 “ειδικά” μοντέλα δεν επέζησαν εκ των οποίων ένα από αυτά ήταν το Lykan Hypersport της W Motors αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η λεπτομερής αναφορά σημειώνει ότι μετά το 2 Fast 2 Furious, οι ζημιές μειώθηκαν σημαντικά μιας και το Fast and Furious: Tokyo Drift επικεντρώθηκε κυρίως σε στημένους αγώνες και όχι σε εκρήξεις κλπ. Από το Fast and Furious 5 το κόστος εκτοξεύτηκε ξανά στα ύψη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταστροφών έχει γίνει από τους “καλούς” της ταινίας, παρά από τους “κακούς” με ζημιές ύψους 325 εκατομμύρια και 200 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider