Αυτές είναι οι BMW που έρχονται το 2017 και το 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτές είναι οι BMW που έρχονται το 2017 και το 2018

Μέχρι τα τέλη του 2018, η BMW αναμένεται να έχει ανανεώσει ένα σημαντικό κομμάτι της γκάμας της. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του γερμανικού ομίλου, αναμένονται περισσότερα από 40 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα από τις BMW, MINI και Rolls-Royce, ενώ σημείωσε ότι κάθε μοντέλο θα έχει την υβριδική ή ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής.

Ξεκινώντας, στις αρχές του χρόνου είδαμε τη νέα BMW Σειρά 5, η οποία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τόσο σε plug-in όσο και σε Μ Performance έκδοση. Σε λίγους μήνες θα διατίθεται και σε station wagon αμάξωμα, με τη BMW να το ονομάζει Touring, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η πολυαναμενόμενη M5. Η τελευταία εικάζεται ότι θα διαθέτει πάνω από 600 ίππους κάτω από το καπό της.

Η ανανεωμένη Σειρά 4 καταφθάνει στη χώρα μας σε όλα τα αμαξώματα (Coupe, Convertible, Gran Coupe, M4 Coupe και M4 Convertible).

Η οικογένεια Χ είναι στα… φόρτε της, μιας και αναμένεται η τρίτη γενιά της Χ3 (είναι υπό εξέλιξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε), η οποία θα είναι διαθέσιμο σε plug-in hybrid και σε 3 χρόνια από σήμερα θα προσφέρεται και πλήρως ηλεκτρική. Ενδιαφέρον θα έχει η Χ2, που είναι στην ουσία η coupe έκδοση της Χ1, ενώ αναμένεται και η μεγάλη Χ7.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider