Tιμές-έκπληξη για τα νέα Peugeot 3008 και 2008

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tιμές-έκπληξη για τα νέα Peugeot 3008 και 2008

Το Peugeot 2008 δελεάζει με τις ασυναγώνιστες τιμές του από 14.850 ευρώ, ενώ το νέο SUV Peugeot 3008 καινοτομεί, καθώς οι βασικές εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης κοστίζουν το ίδιο, δηλαδή 24.900 ευρώ. Οι συγκεκριμένες προσφορές γίνονται ακόμη ελκυστικότερες σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Peugeot Only Fuel για όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Peugeot 3008

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot κάνει για πολλοστή φορά μία κίνηση ματ προσφέροντας το νέο SUV Peugeot 3008 σε ίδιες τιμές εκκίνησης είτε πρόκειται για βενζινοκίνητο είτε για πετρελαιοκίνητο. Συγκεκριμένα, το δημοφιλές SUV που κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του αγοραστικού κοινού, προσφέρεται στην τιμή των 24.900 ευρώ για τη βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 PureTech ACCESS των 130 ίππων, αλλά και για τη ντιζελοκίνητη 1.6 BlueHDi ACCESS των 100 ίππων. Μάλιστα οι τιμές συνδυάζονται με ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, σύστημα ευστάθειας, Air-Condition, ηχοσύστημα, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, Cruise Control, κλπ.

Τη γκάμα του νέου SUV Peugeot 3008 συμπληρώνουν πολυάριθμες εκδόσεις με αντίστοιχα επίπεδα εξοπλισμού και διαφορετικούς κινητήρες, που πληρούν όλοι τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6. Ορισμένες από αυτές ενσωματώνουν το πρωτοποριακό σύστημα αναβάθμισης πρόσφυσης ACTIVE GRIP, που προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης, χωρίς να αφαιρεί χώρους και να προσθέτει βάρος στο αυτοκίνητο. Για όσους επιθυμούν την ευκολία, την άνεση και την οικονομία του νέου αυτόματου κιβωτίου EAT6, σε συνδυασμό με κινητήρα diesel, οι αντίστοιχες εκδόσεις ξεκινούν από τα 31.800€

Peugeot 2008

Το νέο Peugeot 2008 προσφέρεται από 14.850 ευρώ, που χαρακτηρίζονται ως ειδική προσφορά για ένα μικρομεσαίο SUV με έντονη προσωπικότητα, εντυπωσιακό design και τεχνολογία αιχμής. H συγκεκριμένη τιμή ισχύει για το Peugeot 2008 με βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech 82 ίππων στην έκδοση ACCESS και περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό, όπως τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, Cruise Control, ηχοσύστημα, έξι αερόσακους, Air-Condition, θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, κλπ.

Όμως και η υπόλοιπη γκάμα του δημοφιλούς Crossover υπηρετεί την ίδια λογική, συνδυάζοντας άκρως ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη πακέτα άνεσης και ασφάλειας. Συγκεκριμένα, προβλέπονται άλλες δύο εκδόσεις βενζίνης με κινητήρες 1,2 λίτρων PureTech με 110 και 130 ίππους. Το Peugeot 2008 1.2 PureTech των 110 ίππων κοστίζει από 18.200 ευρώ στην πλούσια έκδοση ACTIVE, ενώ το αντίστοιχο των 130 ίππων στην πληρέστατη εκδοχή ALLURE τιμάται από 20.450 ευρώ.

Εξαιρετικά δελεαστικές κρίνονται και οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του νέου Peugeot 2008, που εφοδιάζονται με τους πολυβραβευμένους κινητήρες της οικογένειας BlueHDi. Η βασική έκδοση ACCESS των 75 ίππων ξεκινά από μόλις 17.850 ευρώ και η αντίστοιχη ACTIVE με 100 ίππους από 19.750 ευρώ. Κορυφαία εκδοχή αποτελεί το Peugeot 2008 1.6 BlueHDi με 120 ίππους, το οποίο κοστολογείται από 21.000 ευρώ στα επίπεδα εξοπλισμού ACTIVE.

Peugeot Only Fuel

Με το μοναδικό πρόγραμμα Only Fuel δημιούργησε η Peugeot ένα πλήρες πακέτο χρηματοδότησης των καινούριων αυτοκινήτων της με υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ασφάλιστρα, το κόστος των σέρβις με εργασία και ανταλλακτικά, την αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική ασφάλεια για τέσσερα χρόνια, όσο δηλαδή είναι και η διάρκεια αποπληρωμής του οχήματος.

Το μόνο που πρέπει να πληρώνει μόνος του ο οδηγός, είναι τα καύσιμα, όπως εξάλλου υποδηλώνει και η ίδια η ονομασία του συγκεκριμένου προγράμματος. Έτσι διευκολύνεται η αγορά ενός νέου μοντέλου της Peugeot και γνωρίζει ο πελάτης ακριβώς το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου του για μία ολόκληρη τετραετία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider