Αυτές οι Porsche μπορούν να σε κουφάνουν (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτές οι Porsche μπορούν να σε κουφάνουν (vid)

Τα supercars της γερμανικής εταιρίας δε ξεχωρίζουν μόνο για τις επιδόσεις, και τη δυναμική τους εμφάνιση, αλλά και για τον ήχο που παράγουν οι θηριώδεις κινητήρες τους.

Δυναμώστε λοιπόν την ένταση στα ηχεία σας και απολαύστε τα πέντε μοντέλα της Porsche με τον πιο εκκωφαντικό και συνάμα ξεσηκωτικό ήχο, o οποίος παράγεται κάθε φορά που το δεξί πόδι βυθίζει το γκάζι.

Στο νούμερο πέντε ακούγονται μελωδίες από το παρελθόν, καθώς ο εξακύλινδρος boxer κινητήρας των 2.7 λίτρων με ισχύ 210 ίππων έκανε την 911 Carrera R.S να ουρλιάζει στην άσφαλτο.

Τα ντεσιμπέλ αυξάνονται στο νούμερο τέσσερα, όπου συναντάμε ένα μοντέλο από το ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της Porsche. O λόγος για την 550 Spyder, η οποία τροφοδοτούνταν από ένα τετρακύλινδρο boxer κινητήρα 1.5 λίτρων, απόδοσης 110 ίππων. Η ωμή δύναμη της «φωνάζει» την παρουσία της με ένα ξερό μια συνάμα διαπεραστικό ήχο που βγαίνει από την εξάτμιση της.

Πιο κοντά στη σύγχρονη ιστορία της Porsche μας φέρνει η 911 GT3 RS από τη θέση νούμερο τρία. Η μπάσα χροιά του εξακύλινδρου boxer κινητήρα των 4.0 λίτρων, μπορεί να σου τρυπήσει το τύμπανο όταν καλπάζουν οι 500 καθαρόαιμοι ίπποι του.

Από τη θέση νούμερο δυο ακούγεται εδώ και ώρα να πλησιάζει η 918 Spyder με τον κινητήρα των 4.6 λίτρων της, στο «στάβλο» του οποίου εκτρέφονται 887 ίπποι. Ήρθε η ώρα όμως να φορέσετε ωτοασπίδες, καθώς φτάσαμε στη θέση νούμερο ένα, από όπου βρυχάται ο 5.7 λίτρων κινητήρας της Carrera GT με 612 αγριεμένους ίππους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider