Το Make-A-Wish ταξίδεψε στην Άνδρο για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Survivor

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Make-A-Wish ταξίδεψε στην Άνδρο για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Survivor

Έξι από τους παίκτες και των 2 “Survivor” με την υποστήριξη της εταιρείας bwin, ενώθηκαν για να εκπληρώσουν την ευχή του Ιωάννη!

Την εμπειρία του παιχνιδιού μαζί με τους συμμαθητές του και τους αγαπημένους του παίκτες από τα Survivor 2017 και 2018 ευχήθηκε να ζήσει ο Ιωάννης , 9 ετών, που πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό Σύνδρομο.

Έτσι, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ιωάννη και σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Άνδρου, ένας τεράστιος στίβος μάχης σχεδιασμένος βάσει των επιθυμιών του παιδιού, στήθηκε για να φιλοξενήσει έναν αγώνα «επιβίωσης» ανάμεσα στην Κόκκινη Ομάδα – Αστραπή και την Μπλε Ομάδα – Κεραυνός! Η προσπάθεια που καταβλήθηκε για την οργάνωση της ευχής ήταν πολύ μεγάλη και η bwin, υιοθετώντας την ευχή, στάθηκε στο πλευρό μας έτσι ώστε να φέρουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του Ιωάννη και να τον κάνουμε να πιστέψει ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!

Οι 2 ομάδες που αποτελούνταν από τον Ιωάννη, τους φίλους τους και τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Ηλία Γκότση, Κατερίνα Δαλάκα, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Κολιδά και Μελίνα Μεταξά κατέφθασαν με τα σκάφη τους στην παραλία με τις επευφημίες 500 θεατών, που τους περίμεναν με αγωνία! Όλοι οι παίχτες μπήκαν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, ενώ συντονιστής των αγωνισμάτων ήταν ο κ. Κώστας Καστραντάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, που έβγαλε εις πέρα τον ρόλο του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Νικήτρια ομάδα, αναδείχτηκε η Αστραπή, με αρχηγό τον Ιωάννη! Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία με τους μικρούς παίκτες να εξακολουθούν να παίζουν και τους μεγάλους να τους μιμούνται! «Να είστε πάντα καλά και να κάνετε τα παιδιά τόσο χαρούμενα όσο κάνατε τον Ιωάννη σήμερα! Το ευχαριστώ πραγματικά είναι πολύ μικρό! Για κάποιες μέρες αλλάξατε τις ζωές όλων μας, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε και σίγουρα θα μας λείψετε πολύ! Κάθε στιγμή έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μας… όλα ήταν τέλεια, υπέροχα, φανταστικά! Αλλά έγινε και κάτι ακόμα… ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.. μείνατε για πάντα στις καρδιές μας!», είπε η μαμά του Ιωάννη λίγο αργότερα.

Οι παίκτες του Survivor που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, μάς εξομολογήθηκαν ότι και η δική τους επιθυμία – να ξαναγυρίσουν στο στίβο μάχης και να αγωνιστούν – έγινε πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider