«Χρυσό» Final Four με τη συνεργασία AXE GOLD και Novasports.gr!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χρυσό» Final Four με τη συνεργασία AXE GOLD και Novasports.gr!

Το AXE Gold Body spray ήταν χορηγός της ενότητας του Final Four της EuroLeague στο Novasports.gr, δίνοντας συνεχώς τον παλμό καθ’ όλη την διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ που θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova μέχρι το 2020.

Συγκεκριμένα, μέσα από την συνεργασία του Νovasports.gr και της Initiative το AXE Gold εξασφάλισε branded προβολή στην homepage του Novasports.gr και στην ειδικά σχεδιασμένη ενότητα για το Final Four. Παράλληλα, μέσα από τα Euroleague Battles, μία «μάχη» προβλέψεων από τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports για την εξέλιξη του Final Four, το AXE προβάλλονταν σε όλα τα videos που δημιουργήθηκαν με στόχο την ενίσχυση του brand awareness σε ένα πολύ targeted κοινό. Η χορηγία περιελάμβανε διαφημιστικές παροχές σε όλο το Novasports.gr, ενώ formats με έντονο visibility σε όλες τις οθόνες (desktop & mobile) ήταν τα βασικά και δυνατά στοιχεία της χορηγίας. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των social media του Novasports.gr.

Το Novasports.gr είναι το αθλητικό site που παίζει μπάλα παντού! Οι επισκέπτες του Novasports.gr μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από ένα multiscreen περιβάλλον, ζωντανές video & audio μεταδόσεις αγώνων και εκπομπών μέσω streaming (www.novasports.gr/webtv), στιγμιότυπα αγώνων και συνεντεύξεις σε αποκλειστικότητα, ενώ παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες ειδήσεις αλλά και να διαβάσουν όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων και τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις Ελληνικές και ξένες διοργανώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενέργεια επισκεφθείτε το www.novamedia.gr/axef4

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider