Μουντιάλ με έπαθλο* €500.000 μετρητά στην bwin!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μουντιάλ με έπαθλο* €500.000 μετρητά στην bwin!

Βwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά sites παγκοσμίως, υποδέχεται το Μουντιάλ, με το Golden Predictor, ένα παιχνίδι προβλέψεων που χαρίζει €500.000 μετρητά*!

Οι συμμετέχοντες καλούνται να «προβλέψουν» την πορεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Όλα ξεκινούν, διαλέγοντας τις 16 ομάδες που θα επιβιώσουν της φάσης των ομίλων και ολοκληρώνεται με την επιλογή του νικητή, που θα υψώσει στον ουρανό της Μόσχας το βαρύτιμο τρόπαιο στις 15 Ιουλίου!

Οι συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό κλείνουν στις 14 Ιουνίου, με την έναρξη του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης.

Η Κατερίνα Μπακύρα μιλώντας για τη bwin, δήλωσε: «Πρόκειται για μια ενέργεια που δημιουργεί νέα πρότυπα και θέτει τη bwin στην κορυφή μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής αγοράς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη bwin ζούμε έντονα τη δράση στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα και όραμα μας είναι να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό και την αγάπη μας για τον αθλητισμό με το φίλαθλο κοινό.»

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider