Ecozymes: Η πρωτοπόρος εταιρία που προσφέρει οικολογικές λύσεις για τη διάσπαση και επεξεργασία αποβλήτων σε Ελλάδα και Βαλκάνια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ecozymes: Η πρωτοπόρος εταιρία που προσφέρει οικολογικές λύσεις για τη διάσπαση και επεξεργασία αποβλήτων σε Ελλάδα και Βαλκάνια

Σε όλη την περιφέρεια της χώρας μας, στις τουριστικές και αγροτικές περιοχές αλλά και σε όλη σχεδόν τη βόρεια και ανατολική Αττική δεν υπάρχει ακόμη κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο.

Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανίες κλπ.), που διαθέτουν βόθρους ή βιολογικούς καθαρισμούς, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στη λειτουργία και συντήρησή τους (κακή λειτουργία, βουλώματα, δυσοσμία, αδειάσματα κλπ.) και δυσκολεύονται να βρουν οριστικές και οικονομικές λύσεις.

Το κενό αυτό καλύπτει η εταιρία Ecozymes, από το 2003, με την εμπορία μικροοργανισμών (ένζυμα και βακτήρια) που χρησιμοποιούνται για τη βιολογική διάσπαση των αποβλήτων, μικρών ή μεγάλων μονάδων.

Εισάγει και εμπορεύεται μικροοργανισμούς που:

  • διασπούν τα απόβλητα (λάσπη) επαναφέροντας την απορροφητικότητα των βόθρων
  • καθαρίζουν τις σωληνώσεις, κουζίνας και μπάνιου, από τις επικαθίσεις των λιπών και τις προστατεύουν από νέες επικαθίσεις
  • εξαφανίζουν τις οσμές
  • εξαφανίζουν τα άλατα (πουρί) της λεκάνης

και γενικότερα λύνουν όλα τα προβλήματα του αποχετευτικού συστήματος σπιτιών ή επιχειρήσεων.

Επιπλέον αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση αυτόνομων αναερόβιων μονάδων βιολογικών βόθρων καθώς και προκατασκευασμένων μονάδων βιολογικών καθαρισμών όπως επίσης και τη μελέτη και εμπορία λιποσυλλεκτών και βορβοροσυλεκτών και προϊόντων που βοηθούν στην καλή λειτουργία αυτών.

Όραμα της εταιρίας είναι, με οικονομικό τρόπο, να κάνει την οικολογία καθημερινό τρόπο ζωής και να βοηθήσει στη διατήρηση ενός καθαρού και πιο ασφαλούς περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας, χωρίς τη χρήση ισχυρών τοξικών και χημικών προϊόντων.

Αυτό το όραμα είναι ο καλύτερος τρόπος ανάπτυξης της εταιρίας Ecozymes ακόμη και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης διότι τα οικολογικά προϊόντα που εμπορεύεται αφενός παρέχουν οριστικές λύσεις, προστατεύουν την υγεία, σέβονται το περιβάλλον και αφετέρου μειώνουν τον προϋπολογισμό του σπιτιού και των επιχειρήσεων.

Στο ανανεωμένο site της Ecozymes θα ανακαλύψετε τα καινοτόμα προϊόντα της από τα οποία θα ξεχωρίσετε αμέσως το οικολογικό, βιοδιασπώμενο, μη καυστικό και μη τοξικό πολυκαθαριστικό Oil Eater που καθαρίζει εύκολα και γρήγορα δύσκολους ρύπους (λίπη, γράσα, πετρέλαιο, άλατα, κερί, αίμα, μελάνι, αιθάλη κλπ.) τόσο σε σπίτια όσο και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, μηχανουργία, βιομηχανίες, ξενοδοχεία κλπ.).

H Ecozymes έχει την ευελιξία να σχεδιάζει και να συστήνει στους πελάτες της τα προϊόντα και τις λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ιδιαίτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, είτε αφορά κατοικίες είτε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ή επιχειρήσεις.

Ecozymes:

Διεύθυνση: Αιόλου 37Α Γλυκά Νερά Αττικής 153 54 Αθήνα, Ελλάδα

Site | E-mail

Τηλέφωνο: (+30) 210 9418002

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider