Το Netflix θα σας αφήνει να επιλέγετε το τέλος της αγαπημένης σας σειράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Netflix θα σας αφήνει να επιλέγετε το τέλος της αγαπημένης σας σειράς

Η Netflix είναι έτοιμη να αφήνει τον θεατή να επιλέγει το πώς θα τελειώνει μια σειρά ή ένα έργο.

Σύμφωνα με το Bloomberg η εταιρεία δημιουργεί μια ειδική ομάδα που θα αφήνει τους θεατές να επιλέγουν το σενάριο ενός επεισοδίου ή ακόμη και μια ολόκληρης ταινίας. Η Netflix σχεδιάζει να ξεκινήσει πιλοτικά αυτή την υπηρεσία πριν το τέλος του έτους.

Οι θεατές θα μπορούν να επιλέξουν την επόμενη ιστορία ενός επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς «Black Mirror». Η βραβευμένη με Emmy σειρά είναι γνωστή γιατί σε κάθε επεισόδιο διερευνά τις κοινωνικές επιπτώσεις της τεχνολογίας. Η πέμπτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρει το Bloomberg η νέα υπηρεσία αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Netflix στον δρόμο για την διαδραστική τηλεόραση. Καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται παγκοσμίως αναζητά νέους τρόπους για να προσελκύει κοινό και ένας απ’ αυτούς είναι και η δημιουργία μιας φόρμουλας που θα μπλέκει τις ταινίες και τις σειρές με τα βιντεοπαιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά επεισόδια μια σειράς κινουμένων σχεδίων για παιδιά που δίνουν επιλογές στον θεατή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider