Ελλάκτωρ: O Λεωνίδας Μπόμπολας θα παραιτηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: O Λεωνίδας Μπόμπολας θα παραιτηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά

Ακόμη και αν κερδίσει την μάχη για τον έλεγχο του Ελλάκτωρ ο Λεωνίδας Μπόμπολας σχεδιάζει να ανοίξει τον δρόμο για μια νέα διοίκηση στην μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της χώρας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Bloomberg.

«Πιστεύω ότι μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί το σωστό για μένα θα ήταν να παραδώσω μέσα στην επόμενη χρονιά τα ηνία σε έναν επαγγελματία διευθύνων σύμβουλο που θα προσλάβει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας», δήλωσε ο Φώτης Μπόμπολας σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. «Θα ήθελα να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο. Πιστεύω ότι πρέπει να έχω μη εκτελεστικό ρόλο υποστηρίζοντας νέους ανθρώπους που θα εφαρμόζουν το σχέδιο που έχουμε ξεκινήσει», πρόσθεσε.

Το Bloomberg σημειώνει ότι ο πρόεδρος του Ελλάκτωρ Αναστάσιος Καλλιτσάντσης παραιτήθηκε τον προηγούμενο μήνα για να ξεκινήσει την πρωτοβουλία του για την αντικατάσταση της ηγεσίας στον κατασκευαστικό όμιλο, αλλά ο Μπόμπολας είπε ότι η εταιρεία είχε ήδη προσλάβει συμβούλους για να την αναδιοργάνωση της εταιρικής διακυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μπόμπολας θα παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος πριν από τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider