Η ώρα της Βραζιλίας και του Νεϊμάρ έφτασε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ώρα της Βραζιλίας και του Νεϊμάρ έφτασε

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων, με περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, από το Πάμε Στοίχημα, για τον αγώνα Βραζιλίας-Ελβετίας.

Την πρώτη εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει απόψε, στις 21:00, στο Ροστόφ, η Βραζιλία. Θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και θέλει να πετύχει το απόλυτο στον πέμπτο όμιλο, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτη αντίπαλός της είναι η Ελβετία, η οποία συμμετέχει σε τέταρτο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο και στα τρία προηγούμενα έφτασε δύο φορές έως τη φάση των «16».

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για το παιχνίδι Βραζιλίας-Ελβετίας. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Το στοίχημα της ημέρας για το πρώτο γκολ από τον Νεϊμάρ

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Νεϊμάρ, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος, μετά από τον τραυματισμό του και βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια της Βραζιλίας, με την Κροατία 2-0 και την Αυστρία 3-0.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Δηλαδή, αν σήμερα η Βραζιλία προηγηθεί με 2-0, όσοι πόνταραν στη νίκη της θα πληρωθούν, ακόμη και αν καταφέρει να κάνει την ανατροπή η Ελβετία.

Πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία με το Μεξικό

Το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο δίνει σήμερα, για τον έκτο όμιλο, η κάτοχος του τίτλου, Γερμανία. Στις 18:00, στη Μόσχα, αντιμετωπίζει το Μεξικό, το οποίο στα προηγούμενα έξι Παγκόσμια Κύπελλα προκρίθηκε από τον όμιλο και αποκλείστηκε στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να συνδυάσουν επιλεγμένα ειδικά στοιχήματα του ίδιου αγώνα, αλλά και άλλων αγώνων, του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να φτιάξουν το δικό τους παρολί. Τα ειδικά στοιχήματα, που συνδυάζονται μεταξύ τους, είναι τα σύνολα των κίτρινων καρτών, των κόρνερ, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick και των πέναλτι.

«Επιστροφή Στοιχήματος» με το 0-0 από το Πάμε Στοίχημα

Ο πρώτος χρονικά αγώνας του σημερινού προγράμματος, είναι αυτός ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Σερβία, στις 15:00, στη Σαμάρα. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον πέμπτο όμιλο, μαζί με τη Βραζιλία και την Ελβετία. Η Κόστα Ρίκα, στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, έφτασε έως τα προημιτελικά. Η Σερβία επιστρέφει στην τελική φάση, μετά από 8 χρόνια.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφει τα χρήματα, σε όσους είχαν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider