Μάνατζερ της Χρονιάς ο Οδυσσέας Αθανασίου της LAMDA

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μάνατζερ της Χρονιάς ο Οδυσσέας Αθανασίου της LAMDA

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Μάνατζερ της Χρονιάς (Manager of the Year) για το 2017.

Ο κ. Αθανασίου βρίσκεται στο τιμονι της LAMDA Development για δέκα χρόνια.

Η 16η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Αθανασίου ευχαρίστησε την ΕΕΔΕ για την αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του και τους εργαζομένους της LAMDA Development, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αποτελούν την καρδιά της εταιρείας.

Ποιος είναι ο Οδυσσέας Αθανασίου

Προτού αναλάβει τα ηνία της LAMDA Development, ο Οδυσσέας Αθανασίου είχε αποκτήσει πολυετή εμπειρία σε σημαντικές διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην καριέρα του στις ΗΠΑ, εργάστηκε για την Ernst & Young και την Emerson Electric. Έχει διατελέσει CFO της Diageo Hellas, με περιοχή ευθύνης την Ελλάδα και την Τουρκία, CFO Δυτικής Ευρώπης στην Βarilla, με έδρα το Παρίσι και CFO Ελλάδος στην τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν. Στις εταιρείες αυτές, διετέλεσε και μέλος του δ.σ.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Τέξας. Τέλος, είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΒ, του ΣΕΛΠΕ, της Συμμαχίας για την Ελλάδα (ιδρυτικό μέλος) και της επιτροπής του TEDX Academy Ελλάδος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider