Έξι καινοτόμες εταιρείες χτύπησαν το καμπανάκι του Χρηματιστηρίου (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έξι καινοτόμες εταιρείες χτύπησαν το καμπανάκι του Χρηματιστηρίου (vid)

Έξι καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις που παρά την κρίση συνεχίζουν να επενδύουν και να διακρίνονται στους τομείς που δραστηριοποιούνται, παρουσιάστηκαν χτες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και χτύπησαν το καμπανάκι στο κλείσιμο της συνεδρίασης.

Οι τιμώμενες εταιρείες Apivita, Baresquare, Coco-Mat, Megas Yeeros, VYRA και Τρικαλινός συμμετείχαν στη δράση Six Success Stories και έχουν περιληφθεί και προβληθεί σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ και σχετική εκδήλωση με τίτλο «Greek Crisis Success Stories II» του Greek Liberties Monitor και του Friedrich Naumann Foundation.

Tο παραδοσιακό καμπανάκι για το κλείσιμο της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών σήμαναν οι κ.κ. Νικόλαος Κουτσιανάς Πρόεδρος & CEO της Apivita, Γιώργος Γρηγοριάδης CEO της Baresquare, Μάριος Σωφρονίου Αντιπρόεδρος της Coco-Mat, Νικόλαος Λούστας, Αντιπρόεδρος & CEO της Megas Yeeros, Χριστίνα Τρατάρη CEO της εταιρείας VYRA, Ζαφείρης Τρικαλινός CEO της Τρικαλινός, Άγις Πιστιόλας Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Αθανάσιος Συριανός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΖΑ (Ελληνική Ζυθοποϊία Αταλάντης).

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι αυτών παρουσίασαν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και τα σχέδιά τους στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών με σκοπό την ανάδειξη επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και ξεχωρίζουν στο εγχώριο και διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της τελετής Λήξης της συνεδρίασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, τόνισε: «το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε σήμερα τις έξι εταιρείες που συμμετείχαν στη δράση Six Success Stories. Πρόκειται για εταιρείες με σημαντική παρουσία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να αναδεικνύονται αλλά και να γνωρίζονται με το χώρο της κεφαλαιαγοράς, εταιρείες που παράγουν, δημιουργούν, καινοτομούν, είναι εξωστρεφείς και προβάλλουν διεθνώς τη δημιουργική και ανταγωνιστική Ελλάδα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.