Οι νικητές των βραβείων «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι νικητές των βραβείων «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

Τους επιχειρηματίες που διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό τους προσανατολισμό και την πρωτοποριακή τους σκέψη ανακοίνωσε η EY, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς».

Οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας: Νικόλαος Γουλής, Διευθύνων Σύμβουλος, e-Travel Α.Ε. (pamediakopes.gr)
  • Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας: Γεώργιος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, FF Group (Folli Follie Group)
  • Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας: Ιωάννης Τσερέπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Lariplast Α.Ε.Β.Ε
  • Πρωτοπόρος επιχειρηματίας: Ελένη Πολυχρονοπούλου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.

Οι τέσσερις επιχειρηματίες θα βραβευθούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «World Entrepreneur Οf The Year» στο Monte Carlo τον Ιούνιο του 2016.

Ο επισήμανε τα εξής:

«Οι υποψηφιότητες για το φετινό διαγωνισμό για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015, ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Κριτικής Επιτροπής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδας, Παναγιώτης Παπάζογλου. Και πρόσθεσε: «Με τη διοργάνωση αυτή, τιμούμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που σε δύσκολες συνθήκες τολμούν, αγωνίζονται και ξεχωρίζουν, αναδεικνύουμε τον πρωταρχικό ρόλο της επιχειρηματικότητας στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση και στέλνουμε ένα μήνυμα στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα αλλάζει, ξεπερνά τα προβλήματα του παρελθόντος, καινοτομεί και δημιουργεί ένα νέο θετικό αφήγημα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.