Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από την Epsilon Net και την Εθνική Τράπεζα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από την Epsilon Net και την Εθνική Τράπεζα

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν η Εθνική Τράπεζα και η Epsilon Net για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη νέα υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω της οικογένειας των εμπορικών εφαρμογών PYLON.

Με την υπηρεσία PYLON, e-Banking Online Services καλύπτονται οι εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες κάθε σύγχρονης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο όπως η δυνατότητα on-line πληρωμής οφειλών, η διενέργεια συμψηφιστικών κινήσεων (εμβασμάτων) από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η πραγματοποίηση μαζικών πληρωμών μέσα από ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες εγκρίσεων.

Επιπλέον, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα καθίσταται εφικτή η σύνδεση τραπεζικών κινήσεων με παραστατικά των εφαρμογών με αλγορίθμους έξυπνης αντιστοίχισης, αλλά και η αυτόματη δημιουργία παραστατικού από την τραπεζική κίνηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider