H EXIN δεσμεύεται για την Εθνική Ασφαλιστική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H EXIN δεσμεύεται για την Εθνική Ασφαλιστική

Μετά από τις συνεχείς και αντικρουόμενες πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες η Exin Group που έχει αναδειχθεί προτιμητέος αγοραστής για το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι οι κύριοι εταίροι της δεσμεύονται να ολοκληρώσουν την συναλλαγή.

«Η EXIN βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Τράπεζα της Ελλάδος για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ένας ενημερωμένος φάκελος προστέθηκε την περασμένη εβδομάδα», σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.


Η εταιρεία αρνείται να σχολιάσει τις πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή της Pimco και της Berkshire Hathaway στο χρηματοδοτικό σχήμα αναφέροντας: «Μετά από αυτή την υποβολή, προέκυψαν άρθρα που κάνουν εικασίες και περιέχουν φήμες σχετικά με διάφορους οργανισμούς που συμμετέχουν στην εξαγορά. Οι φήμες και οι εικασίες δεν θα σχολιαστούν».

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η EXIN και οι κύριοι εταίροι της δεσμεύονται να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή.

Εν αναμονή των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων της διαδικασίας - όπως ορίζεται - ο Όμιλος EXIN δεν μπορεί να προβεί σε γνωστοποιήσεις εκτός του πλαισίου των επίσημων διαδικασιών. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για τυχόν μελλοντικές ανακοινώσεις και επίσημες γνωστοποιήσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider