Ebury: Η ευρωπαϊκή fintech αφίχθη στην Αθήνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ebury: Η ευρωπαϊκή fintech αφίχθη στην Αθήνα

Γραφείο στην Αθήνα άνοιξε η Ebury, μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες εταιρείες της Ευρώπης στον τομέα του fintech, στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασης του δικτύου της. Ήδη, η Ebury διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία και εξυπηρετεί περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις.

Η ευρωπαϊκή start up ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Ebury παρέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με την αγορά νομισμάτων καθώς επίσης και επιχειρηματικές λύσεις στον τομέα των διεθνών συναλλαγών. Χάρη στις υπηρεσίες της Ebury, οι ΜΜΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες λύσεις εναρμονισμένες στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τα capital controls, με τη δυνατότητα συναλλαγών σε περισσότερα από 140 νομίσματα.

Η εταιρία έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας περισσότερες από 15 διακρίσεις στον τομέα της. Περιλαμβάνεται στην πρόσφατη λίστα FT 1000 Fastest Growing European Companies 2017 χάρη στην αύξηση του κύκλου εργασιών της από το 2012 έως το 2015, καθώς και στο δίκτυο Tech City UK’s Future Fifty Award 2017 των ταχύτερα ανερχόμενων Βρετανικών εταιριών τεχνολογίας.

Με την ευκαιρία της επέκτασης της εταιρίας στην Ελλάδα και της έναρξης λειτουργίας του γραφείου της Αθήνας, ο CEO και συνδημιουργός της Ebury, Χουάν Λομπάτο δηλώνει: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φέρνουμε στην Ελλάδα τις καινοτόμες λύσεις και τον σύγχρονο τρόπο σκέψης της Ebury, ωθώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δραστηριοποιηθούν χωρίς σύνορα, σε ένα διεθνές περιβάλλον».

Ο διευθυντής του γραφείου της Αθήνας, Ρίτσαρντ Άτκισον, εκφράζει την πίστη της Ebury στις δυνατότητες των Ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. «Είμαστε αφοσιωμένοι στους Έλληνες πελάτες, ήρθαμε εδώ για να τους ενθαρρύνουμε και να τους εφοδιάσουμε με τις πιο μοντέρνες και καινοτόμες λύσεις στα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Η δυναμική των Ελλήνων επιχειρηματιών βρίσκει τον ιδανικό σύμμαχο στην Ebury, που συνοψίζει τη φιλοσοφία της σε δυο λέξεις. “What borders?”»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider