Andersen Global Pistiolis,Triantafyllos & Associates και UnityFour ενώνουν τις δυνάμεις τους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Andersen Global Pistiolis,Triantafyllos & Associates και UnityFour ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Andersen Global ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την δικηγορική εταιρεία Pistiolis-Triantafyllos & Associates και την εταιρεία φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών UnityFour στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Οι δύο εταιρείες παρέχουν συνδυαστικά νομικές, φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και φορολογικές, λογιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης στην Κύπρο. Η συνεργασία αυτή, αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα προς μια πιο επίσημη σχέση ενώ παράλληλα αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής επέκτασης της Andersen Global στη Μεσόγειο.

Οι Θοδωρής Πιστιόλης και ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος, Managing Partners, της Pistiolis – Triantafyllos & Associates δήλωσαν: «Δεν είναι μόνο οι αξίες της Andersen που συμβαδίζουν με τις δικές μας, αλλά κυρίως το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή θα είναι ευεργετική για τους πελάτες μας και σημαντική για εμάς στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση που θα λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο».

Ο Νίκος Σιακαντάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της UnityFour Ελλάδας σημειώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Andersen Global καθώς θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ευρύτερη γεωγραφική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας σε παγκόσμια κλίμακα»

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με την Andersen Global» τόνισε ο Νάκης Κυπριανού, Διευθύνων Σύμβουλος της UnityFour Κύπρου. «Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στους πελάτες μας αλλά και στις εταιρείες – μέλη της Andersen Global, μια μοναδική ευκαιρία για υπηρεσίες παγκόσμιου επιπέδου και υψηλής ποιότητας.»

Οι εταιρείες UnityFour και Pistiolis – Triantafyllos & Associates θα συμμετάσχουν στην Andersen Global με δύο γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο και με μια ομάδα 55 εξειδικευμένων συνεργατών. Η UnityFour, παρέχοντας φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες και η Pistiolis – Triantafyllos & Associates νομικές υπηρεσίες, συνεργάζονται αρμονικά και λειτουργούν ενιαία όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας λύσεις υψηλού επιπέδου τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες.

Οι δύο εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες σε θέματα εμπορικού εργατικού, αστικού δικαίου, δικαίου ανταγωνισμού, υπηρεσίες κανονιστικής συμμόρφωσης, φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επιστροφής Φ.Π.Α, payroll, καθώς και διεθνείς φορολογικές υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Andersen Tax, Mark Vorsatz, δήλωσε: «Συζητάμε εδώ και αρκετά χρόνια με τον Νίκο, τον Θοδωρή, τον Τάσο και τον Νάκη και οι επικεφαλής της UnityFour και της Pistiolis – Triantafyllos & Associates μας έδειξαν ότι διαθέτουν όλες εκείνες τις ιδιότητες που αναζητούμε εμείς στην Andersen. Η συνεργασία αυτή είναι το απαραίτητο επόμενο βήμα προκειμένου να καταφέρουμε να επεκταθούμε και σε αυτήν την πλευρά του κόσμου. Με την παρουσία μας πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε βασικές αγορές ενώ η UnityFour και η Pistiolis – Triantafyllos & Associates θα κληθούν να διαδραματίσουν έναν καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες μας για επιχειρηματική ανάπτυξη στην περιοχή.»

Μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο πλέον, η Andersen Global έχει περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει παρουσία με 70 τοποθεσίες μέσω των μελών της και των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.