Η Aegean καλύτερη περιφερειακή αεροπορική στην Ευρώπη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Aegean καλύτερη περιφερειακή αεροπορική στην Ευρώπη

Τον τίτλο της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη για το 2017 απέσπασε η Aegean, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και όγδοη τα τελευταία εννέα χρόνια από τα Skytrax World Airline Awards, στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 κατά τη διάρκεια του Paris Air Show.

«Mέσα στο 2017, αναδειχθήκαμε "Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη" σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 19,9 εκατ. επιβάτες από τα Skytrax World Airline Awards. Το βραβείο αυτό - που μας απονέμεται για 7η συνεχή φορά και 8η συνολικά από το 2009 έως σήμερα - αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε στους επιβάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται σταθερά και μας τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Γερογιάννης.

«Η Aegean συνεχίζει να αποτελεί μια από τις αγαπημένες αεροπορικές εταιρίες των επιβατών στα World Airline Awards και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναδεικνύεται ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για 7η συνεχή χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ. Από τις απαντήσεις στην έρευνα επιβατών, διαπιστώνουμε ότι η Aegean συνεχίζει να κερδίζει υψηλή βαθμολογία ως προς την εξυπηρέτηση, που παρέχει το προσωπικό της, και αυτό υποστηρίζεται επιπλέον από ένα ισχυρό προσφερόμενο προϊόν για τον επιβάτη» σχολίασε ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax.

Τα Skytrax World Airline Awards είναι τα πιο πολυπόθητα βραβεία ποιότητας του κλάδου των αερομεταφορών. Συχνά αναφέρονται ως τα «Όσκαρ του κλάδου των αερομεταφορών» και αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών. Κάθε χρόνο, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών, προκειμένου να αποφασίσουν τους νικητές. Η Έρευνα Skytrax χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια, και οι διαδικασίες παραμένουν 100% ανεξάρτητες χωρίς την εμπλοκή οποιασδήποτε χρηματικής συναλλαγής με τις αεροπορικές εταιρείες ή οποιονδήποτε άλλο οργανισμό σε οποιαδήποτε πτυχή της έρευνας πελατών ή την εκδήλωση της παρουσίασης των βραβείων.

Στα τελικά αποτελέσματα της φετινής έρευνας που πραγματοποιήθηκε την περίοδο Αυγούστου 2016 - Μαΐου 2017 (στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα κινέζικα) καταμετρήθηκαν 19,87 εκατομμύρια συμμετοχές, και στην έρευνα συμμετείχαν επιβάτες από 105 διαφορετικές εθνικότητες. Η έρευνα καλύπτει πάνω από 325 αερομεταφορείς, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές μέχρι τις μικρότερες περιφερειακές εταιρείες, μετρώντας πρότυπα Ποιότητας με 41 βασικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής που αφορούν τόσο το περιβάλλον του αεροδρομίου όσο και το περιβάλλον εντός του αεροπλάνου. Η βασική οδηγία προς τους ταξιδιώτες, που συμμετέχουν στην έρευνα είναι να κάνουν τη δική τους, προσωπική επιλογή ως προς ποια αεροπορική εταιρεία θεωρούν καλύτερη, γι' αυτό και τα Skytrax World Airline Awards είναι γνωστά ως τα «Βραβεία Επιλογής Πελατών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider