Ο Μπίλ Μακντέρμοτ, CEO της SAP, αποκλειστικά στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του ΣΚΑΙ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μπίλ Μακντέρμοτ, CEO της SAP, αποκλειστικά στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του ΣΚΑΙ

Μια συνέντευξη με τον επικεφαλής της SAP, του γερμανικού κολοσσού της τεχνολογίας εξασφάλισε η εκπομπή του ΣΚΑΙ Ιστορίες.

Ο Μπίλ Μακντέρμοτ, CEO της SAP από το 2014 επισκέφτηκε την Ελλάδα τις τελευταίες τρεις μέρες και μίλησε αποκλειστικά στον αρχισυντάκτη της εκπομπής Απόστολο Μαγγηριάδη για το πώς η τεχνολογία θα αλλάξει τη ζωή και την εργασία τα επόμενα χρόνια.

Ο Μπίλ Μακντέρμοτ γεννήθηκε στο Λονγκ Άϊλαντ της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια εργατών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως πωλητής της εταιρείας Xerox, όπου και εργάστηκε πολλά χρόνια, φτάνοντας στις υψηλότερες διοικητικές θέσεις. Ανέλαβε επικεφαλής της SAP το 2014, ανοίγοντας στην εταιρεία νέους δρόμους σε τομείς όπως η αποθήκευση δεδομένων και η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών υγείας.Το 2015 ένα ατύχημα του στέρησε την όραση στο αριστερό του μάτι, γεγονός που δεν τον απέτρεψε από το να παραμείνει στο τιμόνι της εταιρείας.

Η SAP, είναι ανάμεσα στις εταιρείες που αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια την τεχνητή νοημοσύνη, το cloud αλλά και τις έξυπνες εφαρμογές και διαμορφώνουν ένα καινούριο επιχειρηματικό περιβάλλον που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν, συνεργάζονται και επικοινωνούν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider