12o RED Business Forum: Λάδι στα γρανάζια μιας «κοιμισμένης» οικονομίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
12o RED Business Forum: Λάδι στα γρανάζια μιας «κοιμισμένης» οικονομίας

H Wave Media Operations -περιοδικό RED- διοργανώνει για 12 συνεχόμενο έτος το καθιερωμένο πλέον στην ατζέντα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των ακινήτων και του τουρισμού, RED BUSINESS FORUM, την Τρίτη 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Με κεντρικό θέμα INCENTIVES FOR GROWTH το συνέδριο αποτελείται από δύο μέρη:

• Το VIP Επενδυτικό Πρόγευμα στο Athens Hilton Galaxy, όπου θεσμικοί επενδυτές, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και πρόσωπα που λαμβάνουν αποφάσεις θα συζητήσουν τρόπους αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Ιδιωτικού Χρέους και τη δημιουργία δευτερογενούς αγοράς (CLO), ώστε να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά η ελληνική Οικονομία.

• Το Συνέδριο, στην Athens Hilton Hesperides όπου σε θεματικές ενότητες, debates και παρουσιάσεις αναλύσεων θα προβληθούν οι πιθανές εξελίξεις του δεύτερου εξαμήνου του έτους σε ότι αφορά την αγορά ακινήτων, των ξενοδοχείων και των υποδομών στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη. Το RED BUSINEES FORUM έχει πλέον καθιερωθεί ως υπερδεκαετής θεσμός στο επενδυτικό ημερολόγιο της ελληνικής αγοράς ακίνητης Περιουσίας. Στο διάστημα αυτό καταφέραμε να προσελκύσουμε την αφρόκρεμα των στελεχών της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία προσέρχονται για να συζητήσουν –σε πρώτο πλάνο αλλά και στα περιθώρια του Συνεδρίου- τις σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο. Η κεντρική θεματολογία του 12ου RED Business Forum περιλαμβάνει:

• ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. Ο ορίζοντας ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς.

• ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ: Εμπόδια στα θεμέλια μιας υποσχόμενης αγοράς

• ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ: Τι κάνει την οικονομία να ασφυκτιά

• ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Πως η σύγχρονη τεχνολογία ανεβάζει τις τιμές των ακινήτων.

• ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Χαμένοι στο διάστημα των εναλλακτικών.

• ΝEW DEAL. Ποιές δυνάμεις αλλάζουν τον τρόπο προσέγγισης της ιδιοκτησίας

«Όσοι γνωρίζουν τη Wave Media Operations ξέρουν πολύ καλά ότι δουλεύουμε συλλογικά, σκληρά και συνήθως αθόρυβα, με μοναδικό σκοπό να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Wave, κυρία Μαρίνα Ηλιοπούλου. «Μέσα από την έντυπη και την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού RED προσθέτουμε καθημερινά επιπλέον αξία στην αγορά των ακινήτων με άρθρα, οδηγούς και εκδηλώσεις αναπτύσσοντας ταυτόχρονα εργαλεία σε συνεργασία με ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Οργανισμούς και εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών».

Αυτή τη φορά όμως, η ομάδα μας ετοίμασε κάτι ξεχωριστό. Σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της ψηφιακής εποχής στον κλάδο των ακινήτων, αντιμετωπίζουμε το «φαινόμενο πόλη» ως μια πρόκληση για να καταγράψουμε τα όρια της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της ποιότητας ζωής και της δημιουργίας αξιών και πλούτου μέσα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Η έρευνα CITY LIMITS_01 σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αποσκοπεί στην προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων, που πυροδοτούν ανάπτυξη μετά από μια επταετία ύφεσης και ισχυρών πιέσεων οι οποίες δοκίμασαν πολύπλευρα την αντοχή/συνοχή του κοινωνικού ιστού.

Για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφές πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider