Δύο βραβεία για τη Vyra.com στα Tourism Awards 2017

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο βραβεία για τη Vyra.com στα Tourism Awards 2017

Δύο βραβεία απονεμήθηκαν στη Vyra.com κατά τη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού των Tourism Awards 2017, ο οποίος διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών στον κλάδο. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη και οι προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού.

Αναλυτικά τα βραβεία της Vyra.com είναι τα εξής:

SILVER Βραβείο στην κατηγορία «Θαλάσσιος & παράκτιος τουρισμός, κρουαζιέρα, καταδυτικός τουρισμός», το βραβείο παρέλαβε η κα Χριστίνα Τρατάρη (CEO, Vyra.com) και η κα Σοφία Φινοκαλιώτη (General Manager, Vyra.com) από τον κ Μιχάλη Σαραντινό.

BRONZE Βραβείο στην κατηγορία «Αξιοποίηση μηχανών & τεχνικών αναζήτησης», το βραβείο παρέλαβε η κα Χριστίνα Τρατάρη και ο κος Δημήτρης Μανιάτης (Head of Reprise Media), από τον κ. Γιώργο Πίτα

Η κα Χριστίνα Τρατάρη, κατά τη διάρκεια της απονομής δήλωσε:

«Αυτά τα δύο βραβεία, αποτελούν δέσμευση για τους ανθρώπους της εταιρίας μας, να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους επισκέπτες μας, που αναζητούν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρίες και τους ανθρώπους που βραβεύτηκαν, συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για την άρτια εκδήλωση και... του χρόνου με υγεία, με νέες ιδέες, νέες πρακτικές, νέα πρόσωπα και δημιουργική διάθεση για έναν ακόμα καλύτερο και ανταγωνιστικότερο τουριστικό κλάδο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider