Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από τη Wyndham

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από τη Wyndham

Με τέσσερα νέα ξενοδοχεία θα επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά ο αμερικανικός όμιλος Wyndham Hotel Group.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος, σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, εκτός από τη διαχείριση του Poseidon Resort στο Λουτράκι, στο οποίο θα λειτουργήσουν δύο brand του ομίλου, θα αναλάβει επίσης το 2018 το Wyndham Garden Attica Riviera και το Ramada Plaza Attica Riviera, δυναμικότητας 130 και 352 δωματίων, αντίστοιχα.

Τα νέα ξενοδοχεία θα αναλάβει σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής και ανάπτυξης μονάδων Zeus International.

Όσο για το Poseidon Resort, με την έναρξη της φετινής σεζόν θα λειτουργήσουν το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, δυναμικότητας 108 και 207 σουιτών και bungalows, αντίστοιχα.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, μέσα στην επόμενη δεκαετία σύμφωνα με το νέο πλάνο οι δυο συνεργαζόμενες πλευρές θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.

Ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group, δήλωσε σχετικά: «Η νέα στρατηγική συνεργασία με την Zeus International builds επεκτείνεται, με τα διαπιστευτήρια να έχουν δοθεί ήδη από την λειτουργία του Wyndham Grand Athens με στόχο την όλο και μεγαλύτερη παρουσία των brands μας στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, η τεχνογνωσία της Zeus International στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των brands μας στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο».

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Wyndham Hotel Group έχοντας στόχο να προσφέρουμε στα νέα ξενοδοχεία τις ίδιες hospitality υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως στο Wyndham Grand Athens. Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας αλλά και για τον Ελληνικό τουρισμό καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης».

Το Wyndham Grand Athens και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της Wyndham Hotel Group που θα διαχειρίζονται από την ZeusInternational θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το εύκολο στη χρήση, επαναστατικό loyalty club της Wyndham Hotel Group, που προσφέρει στα μέλη του γενναιόδωρα πόντους μαζί με ένα flat αριθμό πόντων εξαργύρωσης 1 διανυκτέρευσης σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο – μία μοναδική παροχή για LoyaltyClub ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.