Warr και Wedia υλοποιούν online προωθητική ενέργεια για την LeasePlan

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Warr και Wedia υλοποιούν online προωθητική ενέργεια για την LeasePlan

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων (car leasing) αποτελεί μια ευέλικτη και συμφέρουσα λύση απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου, δίνοντας την ευκαιρία προγραμματισμού και επιμερισμού των δαπανών σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μέσα από έρευνα που οργανώθηκε από την Warr σε συνεργασία με την LeasePlan, αναγνωρίστηκε η ανάγκη ευρύτερης ενημέρωσης του κοινού στο οποίο απευθύνονται οι συγκεκριμένες λύσεις, μέσα από ένα δημογραφικό segmentation ώστε τα μηνύματα να είναι απόλυτα στοχευμένα.

Έτσι γεννήθηκαν τα LeasePlan stories, όπου με την μορφή ενός interactive microsite εξηγούν τα πλεονεκτήματα του leasing σε διαφορετικά target groups.

Η Wedia, σχεδίασε και υλοποίησε την πρώτη από αυτές τις ιστορίες. Περιγράφοντας μια ημέρα από τη ζωή της … Νίκης, το LeasePlan stories εξηγεί με απλά λόγια και illustrations τα πλεονεκτήματα του leasing, απαντά σε συχνά ερωτήματα που προέκυψαν από την έρευνα που έγινε από την Warr και κατευθύνει τη Νίκη στην ειδική Landing Page που αναπτύχθηκε στο site της LeasePlan για τα επόμενα βήματά της.

Η ενέργεια συνοδεύτηκε από online διαφημιστική καμπάνια που έτρεξε η Wedia, με στόχευση βασισμένη σε δημογραφικά στοιχεία του επιθυμητού κοινού, αλλά και σε remarketing ενέργειες βασισμένες στο επίπεδο έκθεσης των επισκεπτών στην καμπάνια, προσαρμόζοντας κατάλληλα τα αντίστοιχα μηνύματα.

Δείτε την πρώτη LeasePlan story εδώ: http://leaseplanstories.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider