TikTok: Ανακοινώνει ενέργειες για αυτόματη επισήμανση περιεχομένου που δημιουργήθηκε με AI

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
TikTok: Ανακοινώνει ενέργειες για αυτόματη επισήμανση περιεχομένου που δημιουργήθηκε με AI
Η πλατφόρμα θα αρχίσει να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω AI και μεταφορτώνεται από συγκεκριμένες πλατφόρμες.

Ενέργειες και συνεργασίες για την αυτόματη επισήμανση περιεχομένου που δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης ανακοίνωσε το TikTok. Η πλατφόρμα θα αρχίσει να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω AI και μεταφορτώνεται από συγκεκριμένες πλατφόρμες, ενώ πρωτοπορεί στον κλάδο με την εφαρμογή των τεχνολογίας Διαπιστευτηρίων Περιεχομένου (Content Credentials), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στις πλατφόρμες διαμοιρασμού βίντεο.

Για την πραγματοποίηση αυτών των ενεργειών, το TikTok συνεργάζεται με με τον Συνασπισμό για την Προέλευση και Αυθεντικότητα Περιεχομένου - Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA), ενώ ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας τους χρήστες στην αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και στη διαχείριση του περιεχομένου που δημιουργήθηκε μέσω AI λανσάρει νέους πόρους γραμματισμού στα μέσα, που ανέπτυξε σε συνεργασία με ειδικούς όπως το Mediawise.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Cleber Da Rodda νέος Διευθυντής Εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη

ΒΒΑ: Η κινεζική κοινοπραξία της BMW συμπλήρωσε την παραγωγή έξι εκατομμυρίων αυτοκινήτων

Μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Γερμανίας οι ΗΠΑ - Εκθρονίστηκε η Κίνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider