JP Morgan Chase: Υψηλότερα από τις προβλέψεις κέρδη και έσοδα στο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
JP Morgan Chase: Υψηλότερα από τις προβλέψεις κέρδη και έσοδα στο τρίμηνο
Υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη αλλά και τα έσοδα της JPMorgan Chase στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη αλλά και τα έσοδα της JPMorgan Chase στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Πιο αναλυτικά, ο αμερικανικός χρηματοπιστωτικός κολοσσός ανακοίνωσε έσοδα ύψους 42,55 δισ. δολαρίων για το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου, ενώ οι αναλυτές σε έρευνα της LSEG (πρώην Refinitiv) ανέμεναν έσοδα 41,85 δισ. δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, τα κέρδη της τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 4,44 δολάρια/μετοχή, υψηλότερα από την πρόβλεψη των αναλυτών για κέρδη 4,11 δολαρίων/μετοχή.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της JPMorgan Chase υποχωρεί κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν την έναρξη της συνεδρίασης στην Wall Street, ενώ μέσα στο 2024 ενισχύεται μέχρι στιγμής κατά 15%.

Σημειώνεται πως εντός της ημέρας αναμένονται και οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων από τις Wells Fargo και Citigroup, ενώ την άλλη εβδομάδα την σκυτάλη θα πάρουν οι Goldman Sachs, Bank of America και Morgan Stanley.

Φώτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider