Alphabet: Πλήγμα από τα έσοδα στις διαφημίσεις της Google - «Βουτιά» 4% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alphabet: Πλήγμα από τα έσοδα στις διαφημίσεις της Google - «Βουτιά» 4% για τη μετοχή
Ισχυρές απώλειες άνω του 4% σημειώνουν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης στην Wall Street οι μετοχές της Alphabet -μητρικής της Google.

Ισχυρές απώλειες άνω του 4% σημειώνουν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης στην Wall Street οι μετοχές της Alphabet -μητρικής της Google-, καθώς η εταιρεία δεν κατάφερε να πιάσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών αναφορικά με τα έσοδά της από τις διαφημίσεις.

Πιο αναλυτικά, η Alphabet ανέφερε προσαρμοσμένα κέρδη 1,59 δολάρια/μετοχή, υψηλότερα από την πρόβλεψη των αναλυτών σε έρευνα της LSEG (πρώην Refinitiv) για προσαρμοσμένα κέρδη ύψους 1,59 δολαρίων/μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα στο δ' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 86,31 δισ. δολάρια, τη στιγμή που αναλυτές ανέμεναν έσοδα 85,33 δισ. δολαρίων.

Τα έσοδα από τις υπηρεσίες Google Cloud διαμορφώθηκαν στα 9,19 δισ. δολάρια έναντι πρόβλεψης για 8,94 δισ., ενώ τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο YouTube ανήλθαν στα 9,2 δισ. δολάρια έναντι αναμενόμενων 9,21 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την StreetAccount.

Ωστόσο, τα έσοδα από διαφημίσεις στην Google ύψους 65,52 δισ. δολαρίων ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν έσοδα 65,94 δισ. δολαρίων. Στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2023, τα έσοδα είχαν ανέλθει στα 59,04 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Microsoft: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο τρίμηνο

Κέρδη 1,4% για το πετρέλαιο την Τρίτη με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

gazzetta
gazzetta reader insider insider