Παράταση της ημερομηνίας διενέργειας του τεχνικού ελέγχου οχημάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παράταση της ημερομηνίας διενέργειας του τεχνικού ελέγχου οχημάτων
Παρατείνεται κατά δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) των οχημάτων όλων των κατηγοριών, καθώς και η ημερομηνία διενέργειας οποιουδήποτε ειδικού ελέγχου.

Λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, παρατείνεται κατά δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες η καταληκτική ημερομηνία διενέργειας του περιοδικού τεχνικού ελέγχου (αρχικού και επανελέγχου) των οχημάτων όλων των κατηγοριών, εφόσον αυτή ήταν εντός της χρονικής περιόδου από 24-01-2022 έως και 30-01-2022 (συμπεριλαμβανόμενης της μίας επιπλέον εβδομάδας).

Αυτό αναφέρεται σε σχετική απόφαση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ομοίως, παρατείνεται κατά δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) των οχημάτων όλων των κατηγοριών, καθώς και η ημερομηνία διενέργειας οποιουδήποτε ειδικού ελέγχου, εφόσον η ημερομηνία επόμενου ελέγχου για την έκδοση της ΚΕΚ ή του ειδικού ελέγχου, ήταν εντός της χρονικής περιόδου από 24-01-2022 έως και 30-01-2022. Η ανωτέρω παράταση δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που κάποια Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή Περιφέρεια εκδώσει ξεχωριστή παράταση για τα οχήματά της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider