Από τα μαγιό των 7.500 ευρώ στις ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Από τα μαγιό των 7.500 ευρώ στις ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ

Εκείνο που έχουμε αντιληφθεί οι πιο πολύ από εμάς είναι ότι η Μύκονος, το νησί των Ανέμων, απευθύνεται σε άλλου είδους καταναλωτικού κοινού, που δεν γνωρίζει από φορολογικά μέτρα, ΕΚΑΣ, ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ.

Μετά το γνωστό πλέον μαγιό των 7.500 χιλιάδων ευρώ (της γαλλικής φίρμας Vilebrequin), που φέρνει τα καλοκαίρια στο κατάστημα της στην παραλία της Ψαρού, η Folli Follie και γίνονται ανάρπαστα, τώρα έκαναν την εμφάνιση τους και οι ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ, η κάθε μία.

Ο λόγος για το γνωστό εστιατόριο beach bar Νammos (επίσης στην Ψαρού), του οποίου οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία ακριβή επένδυση, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, η οποία στοχεύει στην τέρψη και άνεση των θαμώνων του.

Με στόχο την κάλυψη του γούστου των απαιτητικών πελατών της, οι ιδιοκτήτες του Nammos αγόρασαν 300 υπερπολυτελείς ξαπλώστρες, κόστους 1,5 εκατ. ευρώ ήτοι 5.000 ευρώ έκαστη.

Η συγκεκριμένη ξαπλώστρα είναι της εταιρείας Seora, με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζεται Riviera Sunbed, ενώ είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας.

H νέα ξαπλώστρα του «Nammos» που κοστίζει 2.800 ευρώ. Φυσικά και το στρώμα που επιλέχθηκε είναι της ίδιας χλιδής. Πρόκειται για το στρώμα της ιταλικής εταιρείας Loro Piana αξίας 1.000 ευρώ. Το σετ συμπληρώνεται και με την ανάλογη ομπρέλα, που οι ιδιοκτήτες του Nammos έκαναν παραγγελία από το Μαϊάμι, κόστους 1.200 ευρώ.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πετσέτες των 500 ευρώ και κάτι ψιλά, για να συμπληρώσουν το σετ της χλιδής.
Ήδη οι πολυτελείς ξαπλώστρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων των απανταχού διασήμων και μη.

To Νammos πάντως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια για τις ακρότητες του.

Κάθε χρόνο τα καλοκαιρινά του πάρτι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του διεθνούς jet σετ, των εγχώριων επωνύμων και επιχειρηματιών, αλλά και του ΣΔΟΕ αφού οι εισπράξεις για μια βραδιά, έχει ακουστεί ότι ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider