Νέο συμβόλαιο της Intralot στις Φιλιππίνες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο συμβόλαιο της Intralot στις Φιλιππίνες

Συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας της με την Pacific Online Systems Corporation (POSC), η οποία διοργανώνει τα τυχερά παιχνίδια του κρατικού οργανισμού Philippines Charity Sweepstake Office (PCSO) στις Φιλιππίνες, υπέγραψε η Intralot.

Πρόκειται για την πέμπτη συνεχόμενη επέκταση του συμβολαίου, από την έναρξη της διμερούς συνεργασίας το 2006.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Intralot ΙΝΛΟΤ θα συνεχίσει να παρέχει στην POSC το «πιο προηγμένο και αξιόπιστο κεντρικό σύστημα του κλάδου, το LOTOS™, καθώς και 1.200 τερματικά και 800 κεντρικές μονάδες, οι οποίες θα συνδεθούν στο δίκτυο σημείων πώλησης της POSC, το οποίο διαρκώς επεκτείνεται».

Ο Willy Ocier, πρόεδρος της Pacific Online Systems Corporation, δήλωσε: «Η INTRALOT αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη που υποστηρίζει τις προσπάθειες μας να εκσυγχρονίσουμε την αγορά τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων.

ξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία της INTRALOT, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε σημαντικά τις δραστηριότητές μας. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας σε στέρεες βάσεις, για να προσφέρουμε στους πράκτορες τεχνολογία αιχμής, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών.»

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operating Officer του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Pacific Online. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον πελάτη μας με τις καινοτόμες λύσεις μας, με στόχο πιο ελκυστικά προϊόντα, βελτιστοποίηση της εμπειρίας των παικτών και περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider