Σγουρίδης: Άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν ο Καμμένος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σγουρίδης: Άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν ο Καμμένος

Την ομιλία του Πάνου Καμμένου σχολίασε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης επισημαίνοντας πως «ο πρόεδρος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας να επανέλθουν».

«Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση. Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», είπε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε σε στελέχη του κόμματος: «Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές – ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider