Κουίκ σε Καμμένο: Υπηρετώ την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Τσίπρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουίκ σε Καμμένο: Υπηρετώ την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Τσίπρας
Μιλώντας για την συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός Αμύνης καταφέρθηκε εκείνων που στηρίζουν την συμφωνία.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας φανερά ενοχλημένος με τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά.

Μιλώντας για την συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός Αμύνης καταφέρθηκε εκείνων που στηρίζουν την συμφωνία, «φωτογραφίζοντας» έτσι τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ της:

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε ο Καμμένος.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στο Κάιρο, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, όπως επίσης και θέματα που σχετίζονται με το Πρόγραμμα «ΝΟΣΤΟΣ» που είναι η κορωνίδα της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου στον τομέα της Διασποράς. Παράλληλα όμως απάντησε έμεσμα και στις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου σημειώνοντας:

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider