Ρήγας για επιστολή Κοτζιά: Δεν είναι τίποτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρήγας για επιστολή Κοτζιά: Δεν είναι τίποτα

«Δεν είναι τίποτα η επιστολή του Νίκου Κοτζιά» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Ρήγας σημείωσε πως δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής και χαρακτήρισε την πρόθεση του κ. Κοτζιά ως «το πιο έντιμο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός» και σχολίασε πως «δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό».

Σχολιάζοντας την παραίτηση Κοτζιά και την πρόθεση δημοσίευσης της επιστολής που υπέβαλλε στον πρωθυπουργό, είπε αφενός ότι, «επέλεξε να κάνει αυτό», αφετέρου ότι «θα ήταν προτιμότερο να μην το είχε κάνει».

Ο κ. Ρήγας σημείωσε πως το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών «σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κυβερνητική συνοχή, είπε πως πρόκειται για κυβέρνηση τριών κομμάτων, με διαφορετική προσέγγιση, τονίζοντας ότι, «προχωράμε κανονικά, όποιος έχει διαφορετική γνώμη, θα την εκφράσει μέσα στη Βουλή» και υπογράμμισε ότι «εμείς θα αντέξουμε».

Για τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Ρήγας επεσήμανε πως πρόκειται για «κονδύλια που έχουν να κάνουν με εθνικές ανάγκες και εθνικούς σκοπούς», ενώ τόνισε πως «η Βουλή και οι αρχηγοί κομμάτων γνωρίζουν για τα κονδύλια». «Δεν υπάρχουν κονδύλια υπό την έννοια του απορρήτου».

«Η Συμφωνία θα έρθει και υπάρχει ευρύτατη πλειοψηφία που θα την ψηφίσει» είπε ο κ. Ρήγας για να καταλήξει λέγοντας πως «η κυβέρνηση παραμένει μέχρι τον Οκτώβριο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider