Συνεδριάζει εκτάκτως το ΠΡΑΤΤΩ μετά την παραίτηση Κοτζιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεδριάζει εκτάκτως το ΠΡΑΤΤΩ μετά την παραίτηση Κοτζιά

Δεν μοιάζει να σιωπά ο πρώην πλέον υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την αποδοχή της παραίτησής του από τον πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε αυτοπροσώπως και το χαρτοφυλάκιό του.

Όπως έγινε γνωστό η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ που μετρά πλέον δυο παραιτήσεις υπουργών, συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη. Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι οι παραιτηθέντες υπουργοί παραμένουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και αν και δεν υπάρχει ανησυχία για το αν θα συνταχθούν με την πλειοψηφία στα επόμενα νομοσχέδια, μπαίνει πια σαφώς θέμα για την κοινή πορεία της κίνησης των Κοτζιά – Τόσκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο συμβαδίζουν από το 2012.

Σύμφωνα μάλιστα, με την «Νέα Κρήτη» η προγραμματισμένη για την Δευτέρα ομιλία του Νίκου Κοτζιά στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όχι μόνο δεν αναβάλλεται αλλά προαναγγέλλεται και σαν ομιλία που μπορεί να προκαλέσει «πολιτικό σεισμό».

Η «Νέα Κρήτη» επικαλούμενη συνεργάτες του πρώην υπουργού αναφέρει ότι η ομιλία αυτή «αποκτά ξεχωριστή σημασία αφού θα είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση εφ' όλης της ύλης μετά την παραίτηση του από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider