Μητσοτάκης: Να τελειώσει γρήγορα η φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Να τελειώσει γρήγορα η φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης
Εκβιαζόμενο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δικαιωμένος από τις εξελίξεις στην κυβέρνηση, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την άφιξή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «εκβιαζόμενο» ενώ τόνισε πως «όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα».

«Πριν από λίγες μέρες είχα περιγράψει την κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου ως ενα κυνικο συνεταιρισμό εξουσίας. Οι σημερινές εξελίξεις φοβάμαι ότι με δικαίωσαν απόλυτα. Ο κ. Τσιπρας απέπεμψε σήμερα τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά. Είπε ταυτόχρονα ότι δεν θα δεχθεί καμία διγλωσσία στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Απέπεμψε δηλαδή, τον άνθρωπο ο οποιος υπήρξε ο θερμότερος υποστηρικτής της συμφωνίας και ταυτόχρονα κράτησε μέσα στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο, ο οποιο έχεις δηλώσει ευθαρσώς ότι τη συμφωνία αυτή δεν τη θέλει, δεν την πιστεύει, δεν τη στηριζει και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμφωνήσει στην υπερψήφισή της. Νομίζω ότι είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι ο κ. Τσιπρας δεν είναι απλά ένας αδύναμος πρωθυπουργος, είναι ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός.

Και όσο πιο γρήγορα τελειωσει αυτή η φάρσοκωμωδια τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα. Η Ελλάδα ειδικά σήμερα σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συγκυρίες χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή, αποφασισμένη που θα μιλάει με μια φωνή και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δεν την έχει σήμερα θα την αποκτήσει σύντομα μετά τις επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider