Ο Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη

Στον απόηχο της σκληρής κριτικής που προκάλεσε η παρουσίαση του plan B του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη.

Το υπουργικό, θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή.

Τα θέματα της συνεδρίασης δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όμως σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως θα άπτονται του προϋπολογισμού, το προσχέδιο του οποίου κατατέθηκε στην Κομισιόν, την Δευτέρα.

Ακόμα η συνεδρίαση θα γίνει λίγες ώρες, προτού η βουλή της πΓΔΜ, κληθεί να αποφασίσει υπέρ ή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το Reuters σημείωνε νωρίτερα ότι ο Πάνος Καμμένος, αυξάνει την αβεβαιότητα στην Ελλάδα που μόλις βγήκε από το πρόγραμμα διάσωσης, με τις απειλές του για παραίτηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό αν η συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ωστόσο, όπως σημείωνε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι φόβοι για κατάρρευση της κυβέρνησης αν η συμφωνία για το όνομα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο για έγκριση, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πει ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί η στήριξη από ανεξάρτητους και κεντροαριστερούς βουλευτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider