Προς ανεξαρτητοποίηση ο Σαρίδης από την Ένωση Κεντρώων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προς ανεξαρτητοποίηση ο Σαρίδης από την Ένωση Κεντρώων

Φαίνεται πως η παραίτηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων, ήταν μονάχα η αρχή καθώς η οριστική ρήξη μοιάζει κοντά.

Ο Γιάννης Σαρίδης, παραιτήθηκε από τη θέση του στην ΚΟ με επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση, με αφορμή το επεισόδιο που προκάλεσε ο Δημήτρης Καβαδέλλας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όταν του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο.

Η παραίτηση του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, φαίνεται όμως πως είναι προάγγελος της ανεξαρτητοποίησής του, που αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων που ξεκινά στη 13:00.

Αν ανεξαρτητοποιηθεί και ο Σαρίδης, θα γίνει ο 4ος βουλευτής που πράττει αναλόγως, έπειτα από τους: Γιώργο Καρρά που εντάχθηκε στο Κίνημα Αλλαγής, την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Κατσιαντώνη που κινήθηκε προς τη Νέα Δημοκρατία. Δεδομένης της ανεξαρτητοποίησης Σαρίδη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Βασίλη Λεβέντη, θα μετρά πλέον 5 βουλευτές, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρξει έστω και μια ακόμα αποσκίρτηση, η ΚΟ παύει να υπάρχει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider